Krabyskogvegen 284

2850 Lena

+ 47 61 16 21 50

org.nr. 984 500 564

  • Grey Facebook Icon

2017 © Toten Eggpakkeri AS / Webdesign Spitfire Productions

PRODUSENTER

HELGESTAD

Helgestad gård ligger idyllisk til i Totenvika med flott utsikt over Mjøsa, og drives av Anne Lene og Haaken, og barna Vilde, Marthe og Ole Martin.

 

De driver økologisk eggproduksjon, produserer økologisk havre, og leverer såkorn og chipspoteter til lokale produsenter.

ØVRE SEIERSTAD

Gården ligger i Vestbygda, nordvest for Lena, og drives nå av Ole Christian og Lene Flesvik, og barna Peder og Even.

Navnet på gården er egentlig Serstad, men blir nå skrevet og uttalt Seierstad. Gårdens historie strekker seg helt tilbake til 1300-tallet,  og eggproduksjonen har foregått her siden 1947.

I 2011 ble anlegget oppgradert, slik at kapasiteten nå er 7.500 høner i frittgående anlegg. Gården produserer også kålrot og korn.

SEIERSTAD SØNDRE

Ingeborg og Trond Huuse

med sine barn Jostein og Øyvind

DYSTE

Kristine og Lauritz Dyste driver økologisk eggproduksjon på Dystingbo ytterst i Kolbu. Her  bor de sammen med sønnene Pål Edvin og Jens Jørgen.

 

Lauritz driver også familiegården Dyste sammen med faren Johannes, som er tiende generasjons driver. Gården har vært i familien siden ca. 1720.

HAMMERSTAD

Hammerstad har vært i familiens eie siden 1880, og det er nå femte generasjon som driver- Torleif og Nina, som har 2 barn- Martinius og Johannes Aas

Gården ligger i et åpent og fint jordbrukslandskap ved Lena.

 

Hønsehuset ble bygget i 2007, og egg ble en del av gårdens produksjon.

GRAN GÅRD

Aud Elin Gran og Magnus Bjerkeengen,

med barna Martine og Ingeborg

SKAUGERUD NORDRE

Paal Hveem Kjølseth

NARUM

Jøran og Åse Marit Narum

HUUSE NEDRE

Hans Kristian, Marius og

Ann Kristin Huuse

SØRLIEN

Jo Håvard, Jonas, Markus og
Hege Nerseth

RUSTAD NEDRE

Eivind Foss

Toten Egg har 12 produsenter, alle med frittgående besetninger. 5 av disse leverer økologiske egg. Gårdene, som hver har 7.500 høner, er alle familie-drevet med sterk nærhet til hønene.  Alle gårdene ligger i kort avstand til pakkeriet, på de vakre Totenbygdene, ca. 12 mil nord for Oslo.